Αναζήτηση

Αρχείο

Δημιουργία ομάδων γονέων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Πρόσβαση»

Το σχολείο μας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Πρόσβαση» προτίθεται να διοργανώσει τη δημιουργία ομάδων γονέων με σκοπό τη στήριξη των γονέων-κηδεμόνων στο δύσκολο ρόλο τους. Στις ομάδες μπορούν να συμμετέχουν γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών των τάξεων Δ, Ε & Στ.

Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι ομάδες αφορούν την επικοινωνία στην οικογένεια, τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων, τη συναισθηματική έκφραση, την αυτοεκτίμηση, την επίλυση συγκρούσεων, την πρόληψη της εξάρτησης από ουσίες, από το internet και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους γονείς.

Απαραίτητη προυπόθεση για τη δημιουργία των ομάδων είναι η συμμετοχή 15-18 γονέων. Μπορούν να πραγματοποιηθούν 6-8 συναντήσεις, διάρκειας 1:30 ώρας περίπου, Δευτέρα και Τετάρτη, απογευματινές ώρες, στο χώρο του σχολείου. θα αποσταλούν αιτήσεις προς συμπλήρωση για όσους γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση του σχολείου ή στο Κέντρο Πρόληψης «Πρόσβαση» στο τηλ. 2331073125.Ομάδες Γονέων – Ενημερωτικό – Κάλεσμα 2020 (2)

Αίτηση Συμμετοχής σε Ομάδες Γονέων (1)

Comments are closed.