Αναζήτηση

Αρχείο

Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την αναπηρία

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας συμμετέχουν στην έκθεση παιδικής ζωγραφικής που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑΝ. Ημαθίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ στις 03 Δεκεμβρίου. (Οι ζωγραφιές των μαθητών θα έχουν θέμα την αναπηρία-πώς την αντιλαμβάνονται-τί συναισθήματα τους δημιουργεί…).

Στην έκθεση θα συμμετέχουν τα δημοτικά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας

Η έκθεση θα έχει τίτλο “Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την αναπηρία”

 

  • Οι ζωγραφιές θα αναρτηθούν στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρου του Δημαρχείου της Βέροιαςστις 2 και 3 Δεκεμβρίου.
  • Οι ζωγραφιές θα πωλούνται είτε έναντι συμβολικής τιμής των 2 ευρώ σε μορφή δωρεάς σε ειδικά διαμορφωμένο κυτίο δωρεών είτε το αντίτιμο θα είναι στην ευχέρεια του αγοραστή. Τα χρήματα θα διατεθούν ενόψει Χριστουγέννων για συγκεκριμένο σκοπό στήριξης ευάλωτων ομάδων κάτι το οποίο θα ανακοινώσει ο Σύλλογος με το πέρας της εκδήλωσης.

Όλο αυτό το διάστημα μέχρι την έκθεση θα γίνουν, αναλόγως τη συμμετοχή των σχολείων και του προγράμματος του Κέντρου, επισκέψεις ωφελούμενων του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ “Τα παιδιά της άνοιξης” σε διάφορα δημοτικά σχολεία όπου θα γίνει ενημέρωση/παρουσίαση τους ήρωά μας του Bili και δράσεις συνύπαρξης με ΑμεΑ με την παρουσία ειδικών παιδαγωγών, ψυχολόγων κ.α. του Συλλόγου μας.

 

 

 

Comments are closed.