Αναζήτηση

Αρχείο

Εγγραφή μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη

Εγγραφές στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού για το Σχολικό Έτος 2024-2025

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2024-2025, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.

Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως και 31-12-2018.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής  είναι τα εξής:

  1. Αίτηση Υπεύθυνη δήλωση προς το σχολείο.
  2. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας που αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool.
  3. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (από παιδίατρο, γενικό γιατρό,  παθολόγο… μέχρι το Σεπτέμβριο)
  5. Αποδεικτικό στοιχείο (λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ,… ενοικιαστήριο…) από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/ τριας που θα πρέπει να είναι εντός των ορίων της σχολικής μας περιφέρειας.
  6. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (μπορείτε να πάρετε τα σχετικά έντυπα & απ’ το σχολείο)

Οι μαθητές/τριες μπορούν να εγγραφούν στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο  τμήμα Πρωινής Ζώνης κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

Σχετικά

Comments are closed.