Αναζήτηση

Αρχείο

Μήνυμα Διευθυντή για το άνοιγμα των σχολείων

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων και τον τρόπο λειτουργίας από τη Δευτέρα:

Τα τμήματα άνω των 15 μαθητών (Α1 Α2 Β1 Β2 Γ1 Γ2 Δ1 Δ2), θα χωριστούν σε δύο τμήματα. Την πρώτη εβδομάδα το 1 τμήμα θα πάει Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή και το 2ο τμήμα Τρίτη-Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα το αντίστροφο. Θα ενημερωθείτε σχετικά από τους δασκάλους των τάξεων.

Κατά την πρωινή προσέλευση και στην αποχώρηση μόνο οι μαθητές εισέρχονται και εξέρχονται στην αυλή, σε απόσταση ο ένας απ’ τον άλλον και με το χτύπημα του κουδουνιού, δεν θα συγκεντρώνονται για προσευχή και θα πηγαίνουν στις αίθουσες υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού. Στα διαλείμματα θα γίνει προσαρμογή, με μικρή χρονική διαφορά, ώστε να μη βγαίνουν όλοι οι μαθητές συγχρόνως. Για κάθε τάξη έχει οριστεί συγκεκριμένος χώρος στην αυλή.

Θα υπάρχει αντισηπτικό σε κάθε αίθουσα και θα χρησιμοποιείται

με την είσοδο των μαθητών και στα διαλείμματα. Στα θρανία θα κάθονται μόνοι τους  σε απόσταση, η χρήση μάσκας είναι προαιρετική, με αποφυγή ανταλλαγής αντικειμένων, μολυβιών, γευμάτων κλπ.

Το κυλικείο δε θα λειτουργεί, οπότε να φροντίσετε για το πρόγευμα των παιδιών. Επίσης, να έχουν νερό σε δικό τους μπουκάλι και να μην πίνουν από τη βρύση με το στόμα. Το τακτικό πλύσιμο χεριών, ειδικά μετά την τουαλέτα και η αποφυγή επαφής χεριών στο πρόσωπο, είναι σημαντικά.

Να ενημερώσετε αν για την περίπτωση που δε θα στείλετε καθόλου τα παιδιά σας.

Το Ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει. Για τα σχολικά γεύματα θα ενημερωθείτε όταν αρχίσουν. Η λήξη μαθημάτων θα είναι 26 Ιουνίου. Καλή δύναμη και πειθαρχία στα μέτρα. ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Στον σύνδεσμο θα δείτε βίντεο για τη συμπεριφορά των μαθητών:

 https://safeyoutube.net/w/iImH?fbclid=IwAR0jxXQ2Y8i4R4C–d2TydxM4GUqWq7LcICow9H-tYkWcYYcg0tKFFYhVQA 

Comments are closed.