Αναζήτηση

Αρχείο

Μήνυμα από τη σχολική ψυχολόγο

Καλησπέρα αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς! Σας στέλνω ένα μικρό βιβλίο προκειμένου να μπορέσουν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα τη δύναμη του συγκεκριμένου ιού και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε καθώς επίσης και να αντιληφθούν πόσο σημαντικοί είναι οι κανόνες υγιεινής. Δείτε το εδώ. Επιπλέον, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα είμαι διαθέσιμη για εσάς να επικοινωνήσετε μαζί μου, σε περίπτωση που το έχετε ανάγκη, μέσω Skype, την Παρασκευή από τις 11 μέχρι τη 13 :00 αφού πρώτα μου στείλετε ένα email στο ioannapsychologist@gmail.com

Έχω συγκεντρώσει υλικό που σκέφτηκα θα ήταν χρήσιμο να το μοιραστούμε με τους συναδέλφους από το σχολείο και με γονείς σε πιθανή επικοινωνία μαζί τους. Συγκεκριμένα έχω επισυνάψει:

– Ενημερωτικό υλικό από το ΕΚΠΑ –  «Συζητώντας και στηρίζοντας τα παιδιά και τους εφήβους για τον Covid 19»

– Οδηγίες για Τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για τον κορονοϊό από το ΕΚΠΑ.

– Πληροφορίες Γραμμές Βοήθειας για Παιδιά και Ενήλικες

Οι οδηγίες για την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης για τον Κορονοϊό που ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα, καθώς και οι ανοιχτές Γραμμές Βοήθειας μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype) στόχο έχουν την αντιμετώπιση του ψυχολογικού αβοήθητου των συμπολιτών μας αυτές τις μέρες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι στη διάθεσή σας

Καλη σας συνέχεια και σας εύχομαι καλή δύναμη και υπομονη!

Η σχολική ψυχολόγος

Μιχαηλίδου Ιωάννα

Comments are closed.